12G MM OM4 50/125 J/A-DQ(BN)H

130.00 ден 153.40 ден with VAT18%

Оптички кабел со 12 влакна за внатрешна и надворешна употреба

12G MM OM4 50/125 J/A-DQ(BN)H

441 in stock

SKU: 14204 Categories: ,